Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014
 
  English Version

 
Απλή
Αναλυτική
Ονομαστικά
Προσωπικότητας 
Πρόσφατα Μέλη
On Date 
 
 
Εγγραφή
Πλεονεκτήματα
 
 
Διαχείριση
Chat
Βοήθεια 
 
 
Υπηρεσίες
Στατιστικά
Επικοινωνία
Διαφήμιση
 

Αυτή Τη Στιγμή
 
Επισκέπτες : 1
Μέλη : 0
 Δώσαμε ραντεβού το επόμενο βράδυ σε ένα μπαράκι κοντά στο σπίτι μου...
 
Προβολή όλων των άρθρων στην κατηγορία :
Ιστορίες Μελών

Έγινα μέλος του Date σε μια φάση της ζωής μου που το μόνο που ήθελα απο το άλλο φύλλο ήταν καθαρά sex και τίποτα παραπάνω. Είχα πληγωθεί πολύ απο δύο προηγούμενες μακροχρόνιες σχέσεις και δεν ήθελα να διακινδυνέψω ξανά και να δεθώ με κάποιον που τελικά θα με απογοητεύσει.

Με τον Μάνο ξεκινήσαμε να μιλάμε περίπου 1 μήνα μετά την πρώτη μου επαφή με το date. Εντωμεταξύ είχα ήδη γνωρίσει και βρεθεί με 2-3 άτομα απο το date για sex. Στο profile του ο Μάνος έλεγε οτι ήθελε να γνωρίσει άτομα με σκοπό το sex και μόνο, οπότε ταίριαζε σ? αυτό που ήθελα. Μιλήσαμε στο chat 3 φορές και αποφασίσαμε να βρεθούμε για να δούμε αν θα υπάρξει η κατάλληλη χημεία. Δώσαμε ραντεβού το επόμενο βράδυ σε ένα μπαράκι κοντά στο σπίτι μου. Ήθελα να μπορώ να τρέξω γρήγορα σε περίπτωση που δεν μου άρεσε καθόλου. Μου είπε οτι θα φοράει ένα μπλε πουκάμισο και jean.

Όταν μπήκα στο μπαρ, έψαχνα με τα μάτια για την περιγραφή που μου είχε δώσει. Όταν τον είδα δεν πίστευα στα μάτια μου. Νόμιζα οτι έκανα λάθος και οτι ήταν κάποιος άλλος με τα ίδια ρούχα. Άλλωστε δεν ήταν και πρωτότυπα! Αυτός που έβλεπα ήταν ψηλός, μελαχρινός με γεμάτα χείλη και μαύρα διαπεραστικά μάτια. Γενικώς ένας Θεός! Αποκλείεται να είναι αυτός σκέφτηκα. Είχα πειστεί τόσο πολύ οτι δεν είναι αυτός που αποφάσισα να μην τον ρωτήσω αν είναι ο Μάνος για να μην γίνω ρεζίλι! Τελικά έκατσα στο μπαρ για ένα ποτό περιμένοντας να δω τι θα γίνει. Θα εμφανιστεί κάποιος άλλος με τα ίδια ρούχα ή είμαι τόσο τυχερή?

Μετά απο μισή ώρα ήρθε αυτός και μου μίλησε! «Μήπως είσαι η Αλεξάνδρα?».Έμεινα. Αυτός o κούκλος ήταν ο Μάνος. Όπως καταλαβαίνετε δεν κάτσαμε και πολύ στο μπαρ. Πήγαμε σπίτι μου και περάσαμε μια καταπληκτική βραδιά. Ο Μάνος όχι απλός ήταν ωραίος, ήταν και φοβερός στο κρεβάτι!

Αρχίσαμε να βλεπόμασταν αρκετά συχνά. Πολύ πιο συχνά απο ότι επιτρέπω στους άνδρες που έχω καθαρά σεξουαλική σχέση. Αποδείχτηκε οτι ταιριάζαμε πολύ και σαν χαρακτήρες, οπότε μετά απο έναν μήνα περίπου, αποφασίσαμε να μην βλέπουμε άλλους και να γίνουμε κανονικό ζευγάρι. Τώρα είμαστε μαζί 6 μήνες και περνάμε τέλεια. Νομίζω ότι τελικά μέσα απο το date που ήταν ένα παιχνίδι για μένα ίσως και να βρήκα τον έρωτα της ζωής μου!

-.-


Συνοπτικό ευρετήριο περιεχομένων
1. Τα νέα του Date

Ανακοινώσεις, αποτελέσματα διαγωνισμών, νέες υπηρεσίες, αλλαγές και βελτιώσεις στο Date, προσφορές και μηνύματα απο τη συντακτική ομάδα.

2. Οι υπηρεσίες μας - Διαχείριση

Εκτενής περιήγηση στις υπηρεσίες του Date: Διαδικασία εγγραφής, Αναζητήσεις, Βαθμοί, Φωτογραφία, Αλλαγή στοιχείων, Extra Προφίλ, Επιλεγμένοι χρήστες, Φραγή Μηνυμάτων και Ποίος Με Ψάχνει, αναλυτικά και με απλά λόγια.

3. Βοήθεια - Συνήθεις ερωτήσεις

Βρείτε τρόπους επίλυσης και αντιμετωπίστε πιθανά προβλήματα, βήμα προς βήμα, στα άρθρα της βοήθειας και των ερωτήσεων που υποβάλ- λονται συχνά.

4. Date Plus - Date SMS - Οικονομικές συναλλαγές

Οι υπηρεσίες Date SMS - Date Plus και οι δυνατότητες που σας προ- σφέρουν. Επίσης, οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής και οι διαδικασίες
που τηρούνται.

5. Ιστορίες Μελών

Προσωπικές εμπειρίες γνωριμιών στο διαδίκτυο, όπως τις έζησαν
και τις περιγράφουν τα μέλη μας!

6. Διαφήμιση - Συνεργασίες

Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα που παρέχει στην επιχείρηση σας
η Διαφημιστική Προβολή στο Date.gr, για τους Χορηγούς μας αλλά και τις Συνεργασίες μας. 


Είσοδος Μελών
 
Όνομα
Κωδικός

:: Νέο Μέλος ::

:: Υπενθ. Κωδικού ::
 

Στα Γρήγορα
 
Αναζητώ
Ηλικίας έως
  ετών
 


:: Όροι Χρήσης :: Copyright © Date.gr